Ο τουρισμός για την χώρα μας είναι ανάσα ζωής. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, ο τουρισμός στην Ελλάδα υπήρξε από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης, με σημαντική συμβολή στην αγορά εργασίας, παρουσιάζοντας συνεχή αύξηση στα έσοδα και στις αφίξεις επισκεπτών.
Η κατασκευή τουριστικών κατοικιών δημιουργεί ευκαιρίες επένδυσης με μεγάλη ανταποδοτικότητα την ολοένα αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού που ανθίζει στην χώρα μας.
Μπορείτε πλέον να αναλάβετε την τουριστική εκμετάλλευση του οικοπέδου σας μετατρέποντας το σε μία πετυχημένη και κερδοφόρα επένδυση.
Έχουν κατά καιρούς συζητηθεί διάφορα επενδυτικά προγράμματα (ΕΣΠΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ) στην χώρα μας, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατασκευή μιας τουριστικής μονάδας. Με τελευταίο την πρόσκληση του ΕΣΠΑ για τον τουρισμό που τρέχει αυτό το διάστημα. Μετά από συζητήσεις με μεγάλα μελετητικά γραφεία συμπεραίνουμε πως  μπορεί να φαίνεται σαν μια ικανοποιητική βοήθεια αλλά δεν έχει την δυνατότητα να βοηθήσει πολλούς ενδιαφερόμενους και λόγω μικρού ποσού επιδότησης (120.000.000 €)  αλλά και περιορισμούς που βάζουν φραγμούς σε κάποιες ομάδες ανθρώπων. (εμπειρία στον τομέα του τουρισμού, εξασφαλισμένο το 50% του προϋπολογισμού της επένδυσης κλπ)

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να σας βοηθήσει
 

1.    Στην κατασκευή , αρχιτεκτονικά μπορούμε να κατασκευάσουμε ότι επιθυμείτε και φυσικά μας το επιτρέπει η Πολεοδομία της περιοχής. Τα σπίτια μας κατασκευάζονται με τον ευροκώδικα 5 & 8 και έχουμε την δυνατότητα να αντέχουν σε σεισμό μέχρι και 9 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ.
2.    Με  το προνόμιο των πιστοποιήσεων μας στην κατασκευή (CE, RAL, ISO και TUV) μπορούμε  να σας καθοδηγήσουμε σωστά ώστε να έχετε ένα σίγουρο και άμεσο σταθερό εισόδημα από το ακίνητο σας. Ο τουρισμός για την χώρα μας με τις σωστές υποδομές θα μπορούσε να διαρκεί μέχρι και 8 μήνες το χρόνο. Οι πιο πολλοί βέβαια έχουμε στο μυαλό μας την θάλασσα όταν σκεφτόμαστε διακοπές, αλλά και το βουνό κατά την διάρκεια του χειμώνα αλλά και του καλοκαιριού προσφέρει όμορφες στιγμές χαλάρωσης.
3.    Με δάνεια από ελληνικές τράπεζες να χρηματοδοτήσετε σε ποσοστό μέχρι 75% την κατασκευή μιας τουριστικής μονάδας ανεξάρτητα αν μπορείτε να συνδυάσετε και τα οφέλη της πρόσκλησης του ΕΣΠΑ για τον τουρισμό.
Η σκέψη σας να ασχοληθείτε με τον τουρισμό, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι κερδοφόρα και θα μπορέσει πολύ γρήγορα να κάνει απόσβεση του κεφαλαίου που θα επενδύσετε.
Σκεφτείτε πως μπορείτε να νοικιάζετε το κάθε σπίτι των 30 τμ  περίπου 80 € την ημέρα (και παραπάνω στην υψηλή περίοδο) οπότε τον μήνα (25 μέρες) αν όχι ολόκληρο το μήνα από τα 6 σπίτια θα έχετε έσοδα 12.000 € και σε μια σεζόν 4 μηνών ετησίως 48.000 €. Συνεπώς μπορείτε σε 4 χρόνια (αφαιρώντας 8.000 € για τα έξοδα ) να κάνετε απόσβεση του αρχικού κεφαλαίου.
Φυσικά είναι στο δικό σας χέρι με επιδέξιους χειρισμούς (σωστή διαφήμιση του καταλύματος και σωστή  επαγγελματική αντιμετώπιση των πελατών) να επιμηκύνετε την περίοδο ενοικίασης των σπιτιών , να εξασφαλίσετε πληρότητα 100% για την επόμενη σεζόν και να αυξήσετε τα κέρδη σας.
Διαβάστε περισσότερα ...