Η OKOHAUS MAKEDONIA είναι αντιπρόσωπος εταιρίας γερμανικού συστήματος δόμησης με πιστοποίηση RAL, TUV και ISO, που δραστηριοποιείται εδώ και 45 χρόνια στον τομέα της κατασκευής προκατασκευασμένων κτηρίων, οικιών και άλλων κτισμάτων.

Σκοπός της OKOHAUS MAKEDONIA είναι να σας προσφέρει ολοκληρωμένες τεχνικές υπηρεσίες για μια άψογη κατασκευή στο δυνατότερο χαμηλό κόστος. Η απαράμιλλη γερμανική ποιότητα κατασκευής με τα υψηλά στάνταρ προδιαγραφών (fertighaus) έχει σαν αποτέλεσμα την υψηλή αντισεισμικότητα, την αντοχή στο χρόνο (ο μέσος όρος ζωής των σπιτιών μας αποδεδειγμένα ξεπερνάει τα 150 χρόνια) και κυρίως την εγγύηση 50 ετών. Η άψογη κατασκευή προσφέρει άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση, και τα υπόλοιπα υψηλής  ποιότητας υλικά προσφέρουν μια κατοικία με υγιή διαμονή και προστασία προς το περιβάλλον.

Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της OKOHAUS MAKEDONIA και οι ειδικευμένοι συνεργάτες είναι πάντα δίπλα σας με τις γνώσεις και την εμπειρία τους για να λύσουν κάθε απορία σας και να σας βοηθήσουν να βρείτε την καταλληλότερη λύση. Επειδή η ανάγνωση ενός κειμένου αφενός δεν δύναται να δημιουργήσει μια άμεση αντίληψη της όλης εικόνας και αφετέρου έχει αποδείξει ότι δεν αποδίδει πιστά την πραγματικότητα, μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της έκθεσης μας σας δίνει την δυνατότητα να διαπιστώσετε την γερμανική ποιότητα κατασκευής μας.