Εάν σχεδιάζετε να κτίσετε σπίτι ή να το ανακαινίσετε , μη χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά την μοναδική Ηλεκτρική Θέρμανση Δαπέδου ΑΗΤ γιατί:

 • Μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας κάτω από οποιοδήποτε τύπο δαπέδου
 • (Κεραμικό, Μάρμαρο, Γρανίτη, Παρκέ, Χαλί)
 • Έχει πολύ λεπτό προφίλ - μόνο 2 μμ πάχος
 • Μπορεί να εγκατασταθεί πάνω από το υφιστάμενο πάτωμα
 • Θερμαίνει άμεσα σε λιγότερο από 30 λεπτά
 • Έχει χαμηλή θερμοκρασία χρήσης - μόνο 30C
 • Προσφέρει άριστη ομοιομορφία θερμότητας σε όλο το σπίτι
 • Μπορεί να εγκατασταθεί πολύ γρήγορα σε μια μέρα μόνο
 • Κάθε δωμάτιο λειτουργεί ανεξάρτητα με ξεχωριστό θερμοστάτη
 • Έχει 15 χρόνια εγγύηση
 • Έχει μέχρι και 50% χαμηλότερο κόστος αγοράς και εγκατάστασης
 • Έχει μέχρι και 50% χαμηλότερο κόστος λειτουργίας
 • Δεν χρειάζεται μηχανοστάσιο
 • Δεν χρειάζεται συντήρηση
 • Πάνω από 3500 εγκαταστάσεις έχουν μόνο γίνει στην Κύπρο τα τελευταία 6 χρόνια
 • Είναι εγκεκριμένη από τους διεθνείς οργανισμούς ασφαλείας ΝΕΜΚΟ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και UL Αμερικής.
 • Κατασκευάζεται στην Ευρώπη και εξάγεται σε όλο τον κόσμο

 

Η Ηλεκτρική Ενδοδαπέδια Θέρμανση ΑΗΤ είναι το πλέον ανερχόμενο σύστημα θέρμανσης στην Ευρώπη και Βόρεια Αμερική. Η μοναδική τεχνολογία “Advanced Amorphous Metal Ribbon Technology”, η μέγιστη απόδοση, το χαμηλό κόστος εγκατάστασης, η οικονομική λειτουργία, η ανυπαρξία συντήρησης, η υγιεινή λειτουργία και ο άψογος έλεγχος και χειρισμός του συστήματος είναι μερικοί από τους βασικούς λόγους για τους οποίους η Ηλεκτρική Ενδοδαπέδια Θέρμανση ΑΗΤ έχει γίνει πολύ δημοφιλής και στην Κύπρο.

Εγκατάσταση: Η εγκατάσταση της ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας είναι οικονομικότερη από τα συμβατικά συστήματα κεντρικής θέρμανσης. Συγχρόνως η εγκατάσταση είναι πολύ απλή και πραγματοποιείται σε πολύ σύντομο χρόνο.

Χωρίς καμία συντήρηση: Το σύστημα της θέρμανσης AHT δεν απαιτεί ποτέ καμία συντήρηση και δεν προκαλεί βλάβες, δυσλειτουργία ή μείωση της απόδοσης της θέρμανσης.

Υψηλή απόδοση θέρμανσης: Η ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση ΑHT έχοντας σταθερή υψηλή απόδοση, είναι από τις πλέον αποδοτικές σύγχρονες θερμάνσεις.

Σε όλους τους τύπους δαπέδου: Ένα από τα προτερήματα της ΑΗΤ είναι πως μπορεί να εγκατασταθεί απ’ ευθεία κάτω από όλους τους τύπους δαπέδου. Ιδιαίτερα στους τύπους των ξύλινων δαπέδων ή σε ιδιαίτερες εφαρμογές όπου οι συμβατικές θερμάνσεις δεν είναι δυνατόν να τοποθετηθούν, η ΑΗΤ λειτουργεί άψογα και ασφαλισμένα.

Χωρίς περιορισμούς στο πάχος του δαπέδου : Σε αντίθεση με τη συμβατική θέρμανση δαπέδου με νερό, η ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση ΑΗΤ, μπορεί να εγκατασταθεί σε δάπεδο πάχους λίγων εκατοστών.

Ασφαλής θέρμανση: Πρόκειται για απόλυτα ασφαλές σύστημα θέρμανσης για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Η υψηλής τεχνολογίας κατασκευή της ΑΗΤ, είναι ο σημαντικότερος λόγος για την ασφάλεια λειτουργίας της καθώς και της πιστοποίησης της διεθνώς από αναγνωρισμένους οργανισμούς όπως τον ΝΕΜΚΟ της Ευρωπαικής Ένωσης και UL της Αμερικής.

Χαμηλή Κατανάλωση: Σε αντίθεση με αυτό που παλιά θεωρείτο στην Κύπρο σχετικά με την χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, η χρήση της ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας θέρμανσης ΑΗΤ είναι οικονομικότερη από τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης με νερό μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα. Η θέρμανση απαιτεί σημαντικά μικρότερη ισχύ, παρέχει ισχυρή θέρμανση χωρίς χρόνο αδράνειας, δεν έχει απώλειες λειτουργίας, λειτουργεί με υψηλή απόδοση έχοντας χαμηλή θερμοκρασία δαπέδου, προσφέρει άμεσο έλεγχο με ηλεκτρονικούς προγραμματιζόμενους θερμοστάτες, έχει μικρό χρόνο ημερήσιας λειτουργίας, μηδενικό κόστος συντήρησης και βλαβών ενώ συγχρόνως προσφέρεται με χαμηλό κόστος εγκατάστασης.

Ευκολία χρήσης: Το σύστημα θέρμανσης ΑΗΤ, παρέχει ηλεκτρονικό προγραμματιζόμενο θερμοστάτη σε κάθε θερμαινόμενο χώρο. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε χώρος ελέγχεται χωριστά, ρυθμίζεται η θερμοκρασία του κάθε χώρου σύμφωνα με τις πραγματικές μας ανάγκες θέρμανσης και μειώνεται στο ελάχιστο η χρήση ενέργειας.

Χαμηλή θερμοκρασία δαπέδου: Η ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση ΑΗΤ σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης νερού αλλά και των ηλεκτρικών θερμαντικών καλωδίων, έχει μέγιστη θερμοκρασία δαπέδου μόνο 30C και δεν προκαλεί υψηλή θερμοκρασία δαπέδου. Βάση της αρχής λειτουργίας της θέρμανσης, η θερμοκρασία δαπέδου δεν γίνεται αισθητή από τον χρήστη της θέρμανσης, αντιθέτως επικρατεί ομοιόμορφη ευχάριστη αίσθηση θέρμανσης ακόμα και όταν περπατάμε ξυπόλυτοι τον χειμώνα.

Υγιεινή Θέρμανση: Εκτός από την οικονομική λειτουργία και εγκατάσταση, το μεγάλο πλεονέκτημα της ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας θέρμανσης ΑΗΤ είναι η υγιεινή απόδοση της θέρμανσης. Σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης, δεν προκαλεί ξήρανση του αέρα ή ρεύματα αέρα μέσα στον χώρο, κρατώντας τον χώρο καθαρό, χωρίς αιωρούμενα σωματίδια.