Όλα τα προκάτ τουριστικά καταλύματα  μας είναι σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας, όπως δηλαδή θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι όλα τα κτήρια σύμφωνα με τον κανονισμό ενεργειακής απόδοσης κτηρίων (ΚΕΝΑΚ) από 1/1/2021.

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα, με ικανότατους συνεργάτες , να σας εξασφαλίσει χρηματοδότηση  από Ελληνικές τράπεζες για την κατασκευή της τουριστικής σας μονάδας με επιδοτούμενο επιτόκιο 3% (διαβάστε περισσότερα στην χρηματοδότηση)

Ο τουρισμός για την χώρα μας είναι ανάσα ζωής. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, ο τουρισμός στην Ελλάδα υπήρξε από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης, με σημαντική συμβολή στην αγορά εργασίας, παρουσιάζοντας συνεχή αύξηση στα έσοδα και στις αφίξεις επισκεπτών.
Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή του ομίλου, Martin Fast, η Ελλάδα, ως τουριστικός προορισμός, είχε και  φέτος τη μεγαλύτερη ζήτηση, με τον REWE να αυξάνει τις προσφορές του για την Ελλάδα, με επιπλέον πτήσεις, ως εναλλακτικής επιλογής για τις χώρες Τουρκία, Αίγυπτο και Τυνησία, για τις οποίες υπήρξαν μεγάλες μειώσεις.
Η κατασκευή τουριστικών κατοικιών δημιουργεί ευκαιρίες επένδυσης με μεγάλη ανταποδοτικότητα την ολοένα αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού που ανθίζει στην χώρα μας.
Μπορείτε πλέον να αναλάβετε την τουριστική εκμετάλλευση του οικοπέδου σας μετατρέποντας το σε μία πετυχημένη και κερδοφόρα επένδυση.
Η εταιρεία μας, με το προνόμιο των πιστοποιήσεων μας στην κατασκευή (CE, RAL, ISO και TUV) μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά ώστε να έχετε ένα σίγουρο και άμεσο σταθερό εισόδημα από το ακίνητο σας.
Έχουμε την δυνατότητα με την βοήθεια των μηχανικών και των διακοσμητών  μας , που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα,  να σας προτείνουμε τις πλέον αποδοτικές  λύσεις για την εκμετάλλευση του ακινήτου  σας.
Κατασκευάζουμε , επιπλωμένα δωμάτια ,επιπλωμένες βίλλες  και ξενοδοχεία. Μπορούμε να τα παραδώσουμε ημιτελή ή με αποπερατωμένες εργασίες έτοιμα για χρήση.
Επίσης συνεργαζόμαστε με μελετητικά  γραφεία και μπορούμε να σας πληροφορήσουμε κατάλληλα για τα επενδυτικά προγράμματα που υπάρχουν και θα μπορούσατε να ενταχθείτε επωφελούμενοι από τα χρηματικά ποσά που προσφέρουν. .Έχουμε ενημερωθεί από τους συνεργάτες μας που ασχολούνται με τις επιδοτήσεις των τουριστικών καταλυμάτων  ότι δέχονται αιτήσεις για επιδότηση κατασκευής καινούργιων και υφιστάμενων  μικρών τουριστικών μονάδων.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε αποφασίσετε να φτιάξετε μια μικρή μονάδα , έως τέσσερα αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα , ή μια  μεγαλύτερη μονάδα. 

Χρηματοδότηση