Πακέτα προκατασκευασμένων κατοικιών και τουριστικών καταλυμάτων σε συμφέρουσες τιμές.

Όλα τα παρακάτω πακέτα μπορείτε να τα αποκτήσετε και μέσω δανειοδότησης από Ελληνικές τράπεζες.

Ο χαρακτήρας "λύομενο σπίτι", Isobox  αναφέρεται σε σύμμεικτες κατασκευές, δηλαδή μπορούν να αποσυναρμολογούνται και μεταφέρονται σε νέα θέση. Όλα τα προκατ. σπίτια που προσφέρουμε είναι μόνιμα και βαρέου τύπου, όπως τα συμβατικά. Ο τρόπος κατασκευής είναι ο εξής: κατασκευάζονται τα δομικά στοιχεία στο εργοστάσιο με τη μορφή πανελών και μεταφέρονται με νταλίκα στο οικόπεδο. Στη συνέχεια τοποθετούνται πάνω σε θεμελίωση που έχει ήδη κατασκευαστεί από μπετο. Τα σπίτια παραδίδονται έτοιμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, π.χ. πλακίδια, είδη υγιεινής, μόνωση, κουφώματα, καλωδιώσεις, σωληνώσεις.

Ο φέρον οργανισμός (σκελετός του σπιτιού) είναι από απομυκητοποιημένη ξυλεία. Το ξύλο είναι για μας ο βασιλιάς των υλικών. Η οικολογική επιλογή των υλικών που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή του σπιτιού σας είναι αδιαπραγμάτευτη. Υπάρχει μεγάλη ευελιξία όσον αφορά τα σχέδια, αλλά και τα υλικά που χρησιμοποιούνται μας φέρνουν πιο κοντά στο φυσικό περιβάλλον σε σχέση με το μπετόν.

Στην Okohaus γνωρίζοντας τις ανάγκες σας, και  εκμεταλλευόμενοι την κρίση  χωρίς όμως  να μειώσουμε την ποιότητα της κατασκευής μας ,σας προσφέρουμε τα παρακάτω πακέτα τυποποιημένων κατοικιών σε μια πάρα πολύ καλή τιμή και με τα καλύτερα επιτόκια της αγοράς (3,4% - 4 %) σε περίπτωση δανειοδότησης.
Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει