Σκέφτεστε να ανακαινίσετε και να αναβαθμίσετε ενεργειακά το σπίτι σας και σας προβληματίζει πως θα βρείτε τα χρήματα; Μπορούμε να σας προτείνουμε μια πολύ συμφέρουσα λύση για σας.
 Όπως σας πληροφορήσαμε και με παλαιότερες αναρτήσεις μας, από το Σεπτέμβριο του 2017 θα ξεκινήσει το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ΄οίκον. Ο επιλέξιμος προϋπολογισμός για κάθε αίτηση στο Εξοικονομώ κατ΄οίκον θα φτάνει στις 25.000 ευρώ (250 ευρώ ανά τετραγωνικό).  Ανάλογα με το ύψος του οικογενειακού εισοδήματος το βασικό ποσοστό επιχορήγησης κυμαίνεται από 25% έως 60% ενώ μπορεί να φτάσει κατ’ ανώτατο το 70% της δαπάνης, δηλαδή ο δικαιούχος να πάρει επιδότηση μέχρι 17.500 ευρώ για κάθε αίτηση 25.000 ευρώ και το υπόλοιπο ποσό των 7.500€ το παίρνει από δανειοδότηση με 0% επιτόκιο.
 Επιχορήγηση έχουν δικαίωμα να λάβουν όσοι έχουν ετήσιο ατομικό εισόδημα από 10.000 έως 35.000 ευρώ και οικογενειακό  έως 45.000 ευρώ.
Οι εργασίες για να είναι επιλέξιμες από το Πρόγραμμα, θα πρέπει να προκύπτουν βάσει των συστάσεων του Ενεργειακού Επιθεωρητή και θα αφορούν αποκλειστικά τις ακόλουθες τρεις κατηγορίες επιλέξιμων παρεμβάσεων. Αντικατάσταση κουφωμάτων (πλαίσια / υαλοπίνακες) και τοποθέτηση συστημάτων σκίασης. Τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος του κτηρίου συμπεριλαμβανομένου του δώματος / στέγης και της πιλοτής. Αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού χρήσης (ηλιακό θερμοσίφωνα).
Μπορείτε λοιπόν να επωφεληθείτε από το ποσό του προγράμματος για μεγάλο μέρος των εργασιών  και αν δεν είναι αρκετό, το επιπλέον ποσό μπορεί να καλυφθεί είτε με δικά σας κεφάλαια  είτε με τραπεζικό δανεισμό με 3,9% επιτόκιο.
Η εταιρεία μας μπορεί να σας  βοηθήσει και στην αποπεράτωση των εργασιών  και στην χρηματοδότη.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.