ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Τα κουφώματά μας δεν έχουν τυποποιημένες διαστάσεις και κατασκευάζονται από KOMMERLING (συνθετικό παράθυρο). Για εξώφυλλα χρησιμοποιούνται ρολά γαλλογερμανικού τύπου. Σε κάθε μπαλκονόπορτα τοποθετούνται 3 μάσκουλα, στα δε παράθυρα 2. Τα τζαμιλίκια έχουν νεροχύτη και κατωκάσι. Στα τζαμιλίκια τοποθετούνται 3 πορταδέλες για τις μπαλκονόπορτες και για τα 2 παράθυρα. Τα τζαμιλίκια κατασκευάζονται επίσης από KOMMERLING. Ακόμη με ειδική συμφωνία μπορούν να τοποθετηθούν αλουμινίου ή σουηδικής ξυλείας κουφώματα και σήτες ηλεκτροστατικής βαφής στο χρώμα που επιθυμεί ο πελάτης. Σ' αυτή την περίπτωση τοποθετούνται εξώφυλλα (παντζούρια) αλουμινίου. Σε όλα μας τα εξωτερικά κουφώματα μπαίνουν διπλά τζάμια θερμο-ηχομονωτικά.

  

ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

Η σειρά κουφωμάτων KOMMERLING είναι Γερμανικής προέλευσης πάντα με original εξαρτήματα. Έχουν λάστιχα στα τζάμια μέσα έξω, κάνοντάς τα στεγανά-αεροστεγή και θερμο-ηχομονωτικά. Με εσωτερικούς νεροχύτες αδιαπέραστους στο νερό και στον αέρα.

   

ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ

Οι εξωτερικές πόρτες της κυρίας εισόδου και της κουζίνας είναι KOMMERLING. Σε όλες τις εξωτερικές πόρτες και μπαλκονόπορτες τοποθετούνται κατωκάσια και ποδιές από μάρμαρο λευκό Καβάλας, πάχους 2 cm και νεροχύτη στο κάτω μέρος. Οι εσωτερικές πόρτες είναι Laminate. Όλα έχουν τα προβλεπόμενα εξαρτήματα (πόμολα κ.λπ.).