1. ΔΑΠΕΔΑ

 2. ΠΛΑΚΙΔΙΑ

 3. ΣΟΒΑΤΕΠΙΑ

 4. ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

 5. ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

 6. ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

 7. ΤΖΑΜΙΑ

 8. Ι.Κ.Α. Φ.Π.Α.

 9. ΤΖΑΚΙΑ

 10. ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

  

ΔΑΠΕΔΑ

ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ

 • Κολυμβητή τσιμεντοκονία στο δάπεδο του υπογείου

 • Δομή από κάτω προς τα πάνω

  • 0,2 mm μεμβράνη προστασίας

  • 50 mm αυτοεπιπεδούμενο σκυρόδεμα

ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΙΣΟΓΕΙΟΥ

 • Αυτοεπιπεδούμενο σκυρόδεμα στο δάπεδο

 • Δομή από κάτω προς τα πάνω

  • 0,2 mm μεμβράνη προστασίας

  • 50 mm αυτοεπιπεδούμενο σκυρόδεμα

ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΟΡΟΦΟΥ

 • Δομή από κάτω προς τα πάνω

 • 20 - 25 mm ηχομόνωση

  • 0,2 mm μεμβράνη προστασίας

  • 45 mm αυτοεπιπεδούμενο σκυρόδεμα

    

ΠΛΑΚΙΔΙΑ

Στην κουζίνα, στα υπνοδωμάτια, στο βοηθητικό δωμάτιο, στο λουτρό, στο w.c., στο ντουζ, στο διάδρομο, και κατόπιν ειδικής συμφωνίας με τον πελάτη στον εξωτερικό προθάλαμο και στην αποθήκη τοποθετούμαι πλακίδια δαπέδου της επιλογής σας, σύμφωνα με το δειγματολόγιο.

Τοποθετούνται πλακίδια στο λουτρό και στο ντουζ μέχρι τη οροφή, το w.c. των ξένων ολόγυρα μέχρι το ύψος της πόρτας. Στην κουζίνα επενδύεται ο τοίχος μεταξύ των ντουλαπιών δαπέδου και των ντουλαπιών τοίχου με πλακάκια σε ύψος 60 cm..

 

ΣΟΒΑΤΕΠΙΑ

Στους εσωτερικούς χώρους τοποθετείται σοβατεπί από το ίδιο πλακάκι.

 

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ (ΚΟΥΤΙΑΣΤΕΣ)

Τοποθετούνται στους κοιτώνες κατασκευασμένες από Βακελίτη. Το μήκος τους είναι 3 μ. και το εσωτερικό καθαρό βάθος των ντουλαπιών είναι 55 cm.. Το ύψος τους είναι 2,60 μ. Μέσα σε κάθε ντουλάπα υπάρχουν τα ανάλογα ράφια και σιδερένιες βέργες για το κρέμασμα των ρούχων. Σε κάθε ντουλάπα υπάρχουν τα προβλεπόμενα εξωτερικά συρτάρια με συρόμενο ενισχυμένο μηχανισμό.

 

ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Στην κουζίνα τοποθετούνται ντουλάπια κατασκευασμένα από Βακελίτη. Το συνολικό τους μήκος είναι 10 μ. Το βάθος του ντουλαπιού είναι 55 cm το δε ύψος τους 85 cm. Τα ντουλάπια του τοίχου τοποθετούνται 60 cm. πάνω από τα ντουλάπια του δαπέδου. Το ύψος τους είναι 60 cm. και το βάθος τους 30 cm., κατά τα άλλα ισχύουν ότι και για τα ντουλάπια του δαπέδου κουζίνας.

 

ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

 • ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Οι εσωτερικοί χώροι βάφονται με οικολογικά χρώματα που επιλέγονται από το χρωματολόγιο.

 • ΒΕΡΝΙΚΩΜΑ ΞΥΛΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Όλες ανεξαιρέτως οι ξύλινες επιφάνειες εσωτερικές βερνικώνονται ή βάφονται σε δύο διαστρώσεις με βερνίκι ή χρώμα αφού προηγουμένως καθαριστούν.

 

ΤΖΑΜΙΑ

Στις μπαλκονόπορτες και στα παράθυρα τοποθετούνται διπλά τζάμια. Εισαγωγής, θερμομονωτικά πάχους 5 mm..

 

Ι.Κ.Α. Φ.Π.Α.

Το ποσό που αναλογεί στο Ι.Κ.Α. και στο Φ.Π.Α. αναλαμβάνει η εταιρεία OKOHAUS.

 

ΤΖΑΚΙΑ

Μέσα από την αντίστοιχη κάτοψη τοποθετείται παραδοσιακό τζάκι. Εσωτερικά τα τζάκια είναι επενδυμένα από πυρότουβλα. Η καμινάδα του τζακιού σοβατίζεται εσωτερικά - εξωτερικά, όπως και οι τοίχοι σύμφωνα με το δειγματολόγιο. Η εξωτερική επένδυση του τζακιού γίνεται με χρέωση του πελάτη.

 

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤOΠΙΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

ΠΛΑΚΙΔΙΑ

Για τον εξωτερικό χώρο χρησιμοποιούνται πλακίδια επιλογής του πελάτη μετά από παραγγελία δική του. Τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν από τα δικά μας συνεργεία, πάντα με δική του χρέωση.

ΚΑΓΚΕΛΑ ΒΕΡΑΝΤΩΝ

Μετά από παραγγελία του πελάτη στις βεράντες μεταξύ των ξύλινων κολώνων, τοποθετούνται κάγκελα στραντζαριστά, μασίφ ή αλουμινίου σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Μπορούν να κατασκευασθούν στηθαία μεταξύ των ξύλινων κολόνων και σε πάχος και ύψος όπως το επιθυμεί ο πελάτης. Η αγορά και τοποθέτησή τους μπορεί να γίνει και από δικά μας συνεργεία με χρέωση του πελάτη.

ΠΑΤΑΡΙΑ

Μετά από παραγγελία του πελάτη πάνω από το λουτρό και το w.c. της κατοικίας κατασκευάζονται πατάρια από δοκάρια διατομής, που θα προκύψει από τη στατική μελέτη.

ΣΚΑΛΑ

Οποιοδήποτε σχέδιο και ποιότητα σκάλας επιθυμεί ο πελάτης μπορεί να τοποθετηθεί κατόπιν έγγραφης συμφωνίας. Το ξύλο που χρησιμοποιείται είναι από μασίφ οξιά.

 

Αφού υπογραφεί η τελική σύμβαση θα συμπληρωθεί και η τελική τεχνική περιγραφή εργασιών η οποία θα αναφέρει λεπτομερώς τα υλικά που διαλέξατε και θα χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή (πλακάκια, laminate, είδη υγιεινής, χρώματα, ντουλάπια κουζίνας κ.λπ.)