Η εταιρεία μας κατασκευάζει προκάτ σπίτια από το 1998 έως το 2004 στην Γερμανία και από το 2004 έως σήμερα στην Ελλάδα. Οπότε είναι δεδομένη η εμπειρία μας πάνω στην προκατασκευή και το μεράκι για την δουλειά μας.

Σκοπός της OKOHAUS  είναι να σας προσφέρει ολοκληρωμένες τεχνικές υπηρεσίες για μια άψογη κατασκευή στο δυνατότερο χαμηλό κόστος. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε άπειρους  λόγους  που πιστεύουμε πως πρέπει να εμπιστευτείτε εμάς για την κατασκευή του σπιτιού σας, χωρίς όμως να θέλουμε  να σας κουράσουμε σας αναφέρουμε μερικούς

  • Μπορούμε να βγάλουμε την Άδεια Δόμησης και να κατασκευάσουμε με ευελιξία στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό ισόγειες ή διώροφες μονοκατοικίες σε δικό σας οικόπεδο σε όποια περιοχή της Ελλάδας βρίσκεστε. (Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Πήλιο, Καστοριά, Ιωάννινα, κλπ). Έχουμε εξειδίκευση στην κατασκευή κατοικιών σε παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδας  ακόμη και σε περιοχές που κάποιοι ισχυρίζονται ότι δε επιτρέπεται η κατασκευή προκάτ σπιτιού.
  • Αναλαμβάνουμε προσθήκες σε όροφο υπάρχοντος κτηρίου  και αποπεράτωση ημιτελών κατασκευών . Ο τρόπος δόμησης που χρησιμοποιούμε ενδείκνυται για προσθήκες σε όροφο γιατί είναι κατασκευή πιο ελαφριά από την συμβατική και δε καταπονεί  με υπερβολικό βάρος την θεμελίωση του υπάρχοντος κτηρίου. Παρόλα αυτά βέβαια τηρεί όλες τις προδιαγραφές για μια σωστή κατασκευή (μονώσεις σκεπής και τοιχοποιίας)
  •  Χρησιμοποιούμε σύγχρονη τεχνολογία χωρίς κατασκευαστικά λάθη. Με σεβασμό στο περιβάλλον και σιγουριά για την επένδυσή σας στο μέλλον. Καταφέρνουμε να δημιουργούμε σπίτια με άριστη ποιότητα, θερμομόνωση, ηχομόνωση, αισθητική αντοχή και διάρκεια στο χρόνο.
  • Οι προκατασκευασμένες κατοικίες μας είναι οικολογικές. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε χαρακτηρίζονται για την ανώτερη ποιότητά τους και την πιστοποίηση ISO, RAL και GDF, και ανταποκρίνονται άψογα στην τεχνολογία και τεχνοτροπία της σημερινής εποχής  Μετά από επιθυμία και συμφωνία με τον ιδιοκτήτη μπορούμε να κάνουμε χρήση κάθε υλικού που επιθυμεί και που το επιτρέπει η μελέτη του έργου
  • Η πλέον αξιόπιστη οικονομική πρόταση για την καινούργια σας κατοικία. Η σοβαρότητα της εταιρείας μας φαίνεται στην ακριβή ανάλυση των υλικών  και των τιμών της κατασκευής μας, δίνοντας διευκρινήσεις ακόμα και για τις πιο μικρές λεπτομέρειες.  Το κόστος της κατασκευής είναι προκαθορισμένο από την αρχή και δεν περιέχει επιπλέον κόστη που θα τα αντιληφτείτε στην διάρκεια.
  • Ο υψηλός βαθμός αντοχής σε καταπονήσεις (μέχρι και 8,5 ρίχτερ).  Ως δομικό υλικό έχει τεράστιες μηχανικές αντοχές και συμπεριφέρεται αντισεισμικά σε μεγάλες πιέσεις. Ο υψηλός βαθμός ελαστικότητάς του σε συνδυασμό με το μικρό του βάρος προσφέρουν ασφάλεια σε περίπτωση μεγάλης ταλάντωσης. Ο δικός μας τρόπος δόμησης γίνεται με την πλήρη εφαρμογή του Ευροκώδικα 5 & 8.
  • Η ταχύτητα κατασκευής (παράδοση σε τρεις μήνες από τη θεμελίωση),.
  • Έχουμε την δυνατότητα με την μεσολάβηση των τραπεζικών συμβούλων μας να σας βοηθήσουμε σε μια πιθανή χρηματοδότηση  που θα χρειαστείτε για την κατασκευή του σπιτιού σας. Αυτό ισχύει για μόνιμους κατοίκους Ελλάδας αλλά και για κατοίκους του Εξωτερικού. Μπορείτε να επικοινωνήσετε και να δούμε μαζί, χωρίς κάποιο κόστος για σας, τι χρειάζεται να προσκομίσετε στην τράπεζα ώστε να μας ενημερώσουν αν μπορείτε να επωφεληθείτε μιας  χρηματοδότησης , με τι επιτόκιο και τι ύψος δανείου μπορείτε να επιτύχετε.
  • Γνωρίζοντας τις ανάγκες σας ετοιμάσαμε  και  σας προσφέρουμε πακέτα προκατ τυποποιημένων κατοικιών στις καλύτερες τιμές.
  • Επίσης το κόστος της μεταφοράς ενός σπιτιού είναι προκαθορισμένο.  

            Σε περιοχές εντός του νομού  Θεσσαλονίκης   η  χρέωση είναι μηδενική.
            Σε περιοχές εκτός του νομού , η χρέωση είναι 2 € / χλμ  για παράδειγμα
           Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά  μερικά παραδείγματα 
           Σέρρες   (απόσταση από Θεσσαλονίκη 84 χλμ)  κόστος 168 €
           Ναύπλιο (απόσταση από Θεσσαλονίκη 628  χλμ)  κόστος 1.256 €
           Αθήνα  (απόσταση από Θεσσαλονίκη 500  χλμ)  κόστος 1.000 €
         Στην περίπτωση που η κατασκευή του σπιτιού σας θα γίνει σε κάποιο νησί, τότε η χρέωση θα είναι  2€/ χλμ έως το    λιμάνι της Καβάλας (απόσταση 153 χλμ)  ή του Πειραιά (απόσταση 510 χλμ)  και το κόστος που μας χρεώνει η ναυτιλιακή εταιρεία ανά μέτρο φορτηγού
          Διαβάστε περισσότερα όσον αφορά το κόστος μεταφοράς ...

Θέλουμε να πιστεύουμε πως, έτσι με την ειλικρίνεια μας, πρωτοπορούμε στην Ελλάδα.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.