Η πολυετής εμπειρία και η γνώση μας για την πολιτική εγκρίσεων των τραπεζών, εγγυάται στους πελάτες μας τις υψηλότερες πιθανότητες έγκρισης του δανείου τους για αγορά σπιτιού, με τους καλυτέρους δυνατούς όρους. Επιπροσθέτως, η μακροχρόνια συνεργασία μας με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ο μεγάλος όγκος υποθέσεων που διευθετούμε, μας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε για τους πελάτες μας ταχύτητα στις διαδικασίες και απρόσκοπτη χρηματοδότηση.
Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη βαρύτητα στην προσυμβατική ενημέρωση του υποψήφιου δανειολήπτη/αγοραστή, προκειμένου να είναι ενήμερος για τους όρους, τις υποχρεώσεις αλλά και τα δικαιώματα που απορρέουν από τη δανειακή σύμβαση. Επιπλέον, ο πελάτης λαμβάνει πλήρη ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία μεταβίβασης του ακίνητου και των ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως τα έξοδα και η φορολογία, με γνώμονα την εξεύρεση της πιο συμφέρουσας για αυτόν λύσης.
 Να αναφέρουμε πως η παραπάνω υπηρεσία προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

Η OKOHAUS με εξωτερικούς συνεργάτες μας, και φυσικά σε συνδυασμό  με την ποιότητα κατασκευής των σπιτιών μας (σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης, ενεργειακής κλάσης Α+) σχεδίασε ένα ασυναγώνιστο προϊόν για όλους τους ενδιαφερόμενους .
 Οι συνεργάτες μας  εξασφαλίζουν  από όλες τις  Ελληνικές τράπεζες (Εθνική, Πειραιώς, Alpha bank και Euro bank)  για όλους  σας  (δημοσίους  και ιδιωτικούς υπαλλήλους, αγρότες, συνταξιούχους  καθώς και ελεύθερους επαγγελματίες)  προνομιακό επιτόκιο από 3% και σημαντικά μειωμένα έξοδα φακέλου, σε επιδοτούμενα δάνεια ώστε να καλύψετε  τις στεγαστικές  σας ανάγκες .
Για τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, υπάρχει η δυνατότητα σε κάποιες περιπτώσεις και για επιτόκιο  2,62%.
Στις στεγαστικές ανάγκες σας συμπεριλαμβάνονται  ανέγερση, αποπεράτωση  και επισκευή  κατοικίας σε όλη την Ελλάδα. Το δάνειο καλύπτει και την αγορά οικοπέδου.

Βασική προϋπόθεση βέβαια είναι να πληρείτε τις προϋποθέσεις για να δανειοδοτηθείτε.
* Να έχετε ένα δηλωμένο εισόδημα πάνω από 10.000 Ευρώ

* Να έχετε 8.000- 10.000 Ευρώ ίδια κεφάλαια που θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στην κατασκευή.
* Δεν είναι απαγορευτικό να έχετε άλλα δάνεια (καταναλωτικά, κάρτες κλπ) φτάνει να μην είναι σε καθυστέρηση   πληρωμής.
* Να είστε κάτω των 65 ετών

 
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Τις τελευταίες μέρες δεχόμαστε αρκετά τηλεφωνήματα για το αν οι Ελληνικές Τράπεζες συνεχίζουν να εκταμιεύουν δάνεια και με τι επιτόκια. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους παλιούς μας πελάτες αλλά και αυτούς που ενδιαφέρονται να κατασκευάσουν σπίτι από την δική μας εταιρεία ,πως η OKOHAUS σαν κατασκευαστική έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της δάνεια ακόμη και για αγορά οικοπέδου και ανέγερση κατοικίας για πράσινα σπίτια Α+ και παθητικά σπίτια.
Σας ενημερώνουμε επίσης πως η εταιρεία μας δεν έχει σταματήσει να παίρνει εγκρίσεις και να εκταμιεύει δάνεια.
Η OKOHAUS   με την μεσολάβηση των τραπεζικών συμβούλων μας έχει εξασφαλίσει ένα κονδύλι της τάξεως των 40.000.000 € για την κατασκευή οικολογικών και παθητικών σπιτιών μέσω της OKOHAUS, για πελάτες που ζουν μόνιμα στο εξωτερικό και θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα.
Αναφερόμαστε σε πολίτες από κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Βουλγαρία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία κλπ) αλλά και για πολίτες κρατών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (Σέρβους, Τούρκους, Ουκρανούς κλπ). Απευθυνόμαστε σε πελάτες που κάνουν φορολογική δήλωση στη χώρα τους και δεν χρειάζεται να φαίνονται τα οικονομικά τους στοιχεία στην Ελλάδα. Βασική προϋπόθεση είναι το οικογενειακό ή ατομικό τους ετήσιο εισόδημα (ανάλογα αν είναι παντρεμένοι ή ελεύθεροι) να μην είναι κατώτερο των 30.000 €. Μπορούμε να τους εξασφαλίσουμε το 50% από την εμπορική αξία για αγορά οικοπέδου και ανέγερση κατοικίας.
Π.χ. Αν κάποιος πολίτης της Βουλγαρίας θέλει να αγοράσει ένα οικόπεδο στην Ελλάδα και να κατασκευάσει κατοικία και το συνολικό κόστος της επένδυσης είναι 200.000 €, αν έχει 100.000 € ιδία συμμετοχή, εμείς μπορούμε να τον βοηθήσουμε με μια χρηματοδότηση 100.000 € μέσω Ελληνικής Τράπεζας με μηνιαία δόση 450 € το μήνα.
Το ίδιο ισχύει και για πολίτες κρατών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, με το επιπλέον πλεονέκτημα της απόκτησης 15ετής ευρωπαϊκής βίζας.

ΥΓ. Φυσικά σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων , πως η εταιρεία μας και οι τραπεζικοί σύμβουλοι που συνεργαζόμαστε θα σας βοηθήσουν στο δάνειό σας μόνο στην περίπτωση που αποφασίσετε να κατασκευάσετε το σπίτι σας με την δική μας εταιρεία
Δόσεις Δανείων
 Σας παρουσιάζουμε λοιπόν  ποια θα είναι ,στην χειρότερη περίπτωση,  η δόση που θα πρέπει να πληρώσετε σε  αναλογία με το  ποσό  που θα πάρετε  στην περίπτωση που θα χρειαστείτε  δανειοδότηση από τράπεζα (ολική  ή μερική ) για την κατασκευή ενός  σπιτιού . Αυτές οι δόσεις είναι χωρίς επιδότηση πράσινου δανείου ή επιδότηση δημοσίου .

Δόσεις Δανείων

 Σας παρουσιάζουμε λοιπόν  ποια θα είναι ,στην χειρότερη περίπτωση,  η δόση που θα πρέπει να πληρώσετε σε  αναλογία με το  ποσό  που θα πάρετε  στην περίπτωση που θα χρειαστείτε  δανειοδότηση από τράπεζα (ολική  ή μερική ) για την κατασκευή ενός  σπιτιού . Αυτές οι δόσεις είναι χωρίς επιδότηση πράσινου δανείου ή επιδότηση δημοσίου .

Δάνειο                 20.000     ευρώ   δόση       97  ευρώ / μήνα
Δάνειο                 30.000     ευρώ   δόση     146  ευρώ / μήνα
Δάνειο                 40.000     ευρώ   δόση     195  ευρώ / μήνα
Δάνειο                 50.000     ευρώ   δόση     243  ευρώ / μήνα
Δάνειο                 60.000     ευρώ   δόση     292  ευρώ / μήνα
Δάνειο                 70.000     ευρώ   δόση     340  ευρώ / μήνα
Δάνειο                 80.000     ευρώ   δόση     389  ευρώ / μήνα
Δάνειο                 90.000     ευρώ   δόση     437  ευρώ / μήνα
Δάνειο               100.000     ευρώ   δόση     486  ευρώ / μήνα
Δάνειο               110.000     ευρώ   δόση     534  ευρώ / μήνα
Δάνειο               120.000     ευρώ   δόση     583  ευρώ / μήνα
Δάνειο               130.000     ευρώ   δόση     631  ευρώ / μήνα