Ανακαινίσεις Εσωτερικών και Εξωτερικών χώρων όλων τω ειδών (Κατοικίες και Επαγγελματικοί χώροι) με άριστες κατασκευές και εγγυήσεις.

  • Τι προσφέρουμε

Η εταιρία μας αναλαμβάνει εξολοκλήρου κάθε τεχνική εργασία που απαιτείται για την άρτια κατασκευή ή ανακαίνιση οποιουδήποτε χώρου, καταστήματος ή κατοικίας. Παρέχει μεταξύ άλλων δυνατότητες ειδικών κατασκευών, οικοδομικές άδειες, χρωματισμούς, ψευδοροφές, γυψοσανίδες, ξύλινα δάπεδα, κουφώματα, συναγερμούς, θέρμανση, ψύξη, είδη υγιεινής. Επίσης, μέσα στα πλαίσια των παροχών της συμπεριλαμβάνονται η δωρεάν κοστολόγηση των εργασιών και η δωρεάν επίβλεψη του έργου από μηχανικό.

  • Πως το υλοποιούμε

Στην Okohaus συνειδητοποιούμε πως η επιτυχία κάθε κατασκευαστικής εργασίας προϋποθέτει μελέτη, γνώση, εμπειρία και σωστή τεχνική. Για το λόγο αυτό, πρωταρχική μας μέριμνα ήταν να στελεχώσουμε την εταιρία με έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό, ολοκληρωμένα συνεργεία, καθώς και άρτιο εξοπλισμό μηχανημάτων, εργαλείων και οχημάτων. Οι εργασίες μας εκτελούνται 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, ακόμη και στις αργίες, εφόσον κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο.

  • Με ποιους συνεργαζόμαστε

Κατανοώντας τη σημασία της επιλογής καλών συνεργατών στην άριστη επίτευξη κάθε έργου, έχουμε ήδη εξασφαλίσει κι εξακολουθούμε να επιδιώκουμε μόνιμες εξωτερικές συνεργασίες με άλλους επαγγελματίες του χώρου που μοιράζονται το ίδιο όραμα με εμάς για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Στο ολοένα και αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών μας συμπεριλαμβάνονται ήδη κορυφαία αρχιτεκτονικά, διακοσμητικά και μεσιτικά γραφεία.

  • Τι επιδιώκουμε

Στόχος μας είναι η εξάπλωση των δραστηριοτήτων της εταιρίας μας και η διεύρυνση των συνεργασιών μας με άλλους επαγγελματίες του χώρου, ούτως ώστε να τελειοποιούμε διαρκώς το δίκτυο των επαγγελματικών μας παροχών. Φιλοδοξία μας είναι η κατάκτηση μιας κορυφαίας θέσης στον χώρο. Όραμά μας η άριστη υλοποίηση κάθε εγχειρήματος.

Δείτε περισσότερα .....